Politica de confidentialitate

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului monitorizarevideo.com.

Site-ul monitorizarevideo.com este operat de SC SDSMAG SRL, cu sediul social in Strada Invingatorilor, nr.31-31A,Corp C1, parter, sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/3030/07.03.2013. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului monitorizarevideo.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si monitorizarevideo.com sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul monitorizarevideo.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. monitorizarevideo.com nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului monitorizarevideo.com, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii monitorizarevideo.com sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul monitorizarevideo.com isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.monitorizarevideo.com in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Regulament de protectie a datelor

Conform regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor personale ale persoanelor fizice, va informam ca site-ul monitorizarevideo.com foloseste urmatoarele date cu caracter personal:

Nume (obligatoriu)
Nr de telefon (obligatoriu)

in cadrul formularului de contact.

Aceste date sunt solicitate numai in cazul in care vizitatorul alege sa ne contacteze folosind formularul de contact si vor fi folosite doar in cadrul comunicarii intre firma SDSMAG SRL si persoana solicitanta. Acestea sunt necesare pentru ca angajatii nostri sa poata pastra legatura cu potentialul client. Datele nu vor fi stocate in baza de date, ele vor ramane stocate pe serverul de email si vor fi sterse imediat la cererea utilizatorului.  Mentionam ca, utilizarea formularului de contact nu este obligatorie, existand optiunea sa fim contactati in mod anonim la adresa de email office@monitorizarevideo.com

Datele colectate in cadrul sectiunii cerere de oferta sunt folosite exclusiv pentru comunicarea cu potentialul client cat si pentru evaluarea pretului in functie de locatia unde va vea loc instalarea. Fara furnizarea orasului si a locatiei, nu putem veni in intampinarea dvs cu o oferta de pret deoarece nu putem evalua costurile deplasarii si al montajului. Aceste date nu sunt stocate nicaieri cu exceptia serverului de email si vor fi sterse oricand la solicitarea dvs.

Deasemenea, cookie-urile si sesiunile folosite pe site nu implica stocarea si prelucrarea de date personale, fiind vorba doar de identificatori software alocati aleator. Acest site nu colecteaza, nu prelucreaza si nu stocheaza in nici un fel IP-urile vizitatorilor, precum si alte date, cu exceptia celor prevazute mai sus.

SDSMAG SRL nu vinde, nu tranzactioneaza in nici un fel si nu dezvaluie datele personale specificate mai sus unor terte parti.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@monitorizarevideo.com.